27 Sep 2023

Opinii Elevi

Proiectul a fost foarte bine organizat. Incepand de la selectia elevilor pana la cazarea in locatia care ne-a fost pusa la dispozitie a fost reusita.Toate activitatile la care am participat au avut legatura cu Liceul Bachcesehir Ataturk Anatolian din Istanbul. In primele zile am vizitat licul unde am interactionat cu elevii de acolo. Ne-au aratat premiile castigate pe partea de robotica. Este un liceu modern, in comparatie cu liceele de la noi din Constanta. Am vizitat un centru IT, acolo am avut prima experienta cu Realitatea virtuala. Ultima activitate a fost alaturi de elevii din liceul respective cu ocazia Comemorarii lui Ataturk si ziua tineretului si sportului. Ei reprezentand fanfare liceului. Pe langa activitatile pe care le-am facut cu elevii din liceu, am avut posibilitatea sa exploram orasul si sa vizitam cateva locuri turistice si monumente istorice.In acest proiect am invatat ca interactiunea dintre doua culture diferite este frumoasa. Intelegerea culture, asemanari dintre tara noastra si Turcia, de la gastronomie la limba si comportament.

Pe de parte cea mai frumoasă experiență. În primul rând, am învățat să interacționezi cu oamenii străini și sa mi perfecționez abilitatea de a vorbi și a înțelege engleză. În al doilea rând, mi-am făcut prieteni noi și am învățat despre tradițiile lor. În al treilea rând, am învățat să mă descurc împreună cu grupul meu și să fac parte la activități care mi-au plăcut foarte mult. În concluzie aș repeta fără ezitare experiența Erasmus

Vreau sa incep prin a spune ca organizarea proiectului a fost una excelenta, activitatile nu au fost plictisitoare ba chiar atunci ne am facut prieteni cu care inca tinem legatura si am invatat multe lucruri despre cultura Turciei, iar cel mai important lucru este ca am invatat despre cum sa comunicam cu persoane care duc alt stil de viata.

Buna ziua, din perspectiva mea, proiectul s-a desfasurat cu succes. Organizarea a fost foarte bine pusa la punct, ceea ce a facut intregul proces sa fie mai placut si mai eficient. Activitatile desfasurate in cadrul proiectului au fost variate si interesante, iar colaborarea cu ceilalti participanti a fost foarte benefica. Am avut oportunitatea de a lega prietenii cu oameni din diverse medii culturale si aceste legaturi au ramas vii si dupa incheierea proiectului. Unul dintre cele mai valoroase lucruri pe care le-am invatat din aceasta experienta a fost cum sa comunicam si sa interactionam cu persoane care au stiluri de viata si perspective diferite. Acest lucru a fost cu adevarat benefic pentru dezvoltarea noastra personala si profesionala.

In opinia mea organizarea din spatele proiectului a fost foarte bine pusa la punct.Nu am avut nici un moment in care ne am plictisit sau nu am avut ce sa facem. Activitățile au fost interesante si educative!A fost prima mea participare într-un proiect Erasmus, si sunt foarte satisfacut și încântat, de aceasta oportunitate , întrucât am avut posibilitate de a lua parte într-un program ,,school education’’ Mi a placut foarte mult modul în care sau desfășurat acțiunile. Multumesc programului Erasmus, pentru șansă de a participa în acest proiect, și echipei coordonatoare. Consider proiectul ca una dintre cele mai pozitive experiențe la care am participat până acum. Recomand cu mare încredere viitorilor participanți, să se implice activ in astfel de proiecte.

Parerea mea despre proiect:- organizarea a fost pusa la punct in asa fel incat sa ne bucuram cat mai mult de tot felul de activitati- a fost o experienta extrecurriculara de neuitat impreuna cu cadrele didactice si colegii care au particitpat la proiect- am invatat si am ramas fascinat de cultura, gastronomia si infrastructura tarii. Pe parcursul proiectului legand prietenii si cunostiinte avansate in domeniul electrotehnicii.

In opinia mea organizarea a fost bine pusa la punct si activitatile au fost bine alese si au ajutat la formarea conexiunilor intre elevii scolii noastre si elevii celeilalte scoli, a fost o experienta pozitiva 100%!!

Experiența din Erasmus a fost una frumoasa si plină de activități interactive. Am comunicat si facut schimb de experiențe cu persoane noi si un alt tip de religie.Eu unul am fost placut surprins de proiect si il recomand tuturor.

în opinia mea, organizarea din spatele proiectului cat și activitățile făcute de profesorii coordonatori au fost foarte bine puse la punct. în primul rând, doamnele profesor au știut și au reușit să gestioneze atât timpul cat și toți elevii implicați în proiect. în al doilea rând, am avut foarte multe activități interesante și educative în același timp care ne au creat niște amintiri foarte frumoase și greu de uitat.

Buna ziua, numele meu este Iuliana si am avut placerea de a face parte din mobilitatea Erasmus+, anul 2023 cu deplasarea in Turcia. In cadrul acestui proiect am avut ocazia de a invata o multime de lucruri noi, vizita locuri interesante, admira privelisti superbe si bineinteles, a cunoaste persoane minunate, acum dragi mie. Cateva dintre aceste persoane, astazi imi sunt chiar prieteni apropiati. Sincer planuiesc ca in viitorul apropiat sa ii si vizitez. Activitatile au fost foarte interesante, am invatat tot felul de lucruri atat despre despre cultura, tara si limba lor, dar si lucruri tehnice, cum ar fi programarea si construirea robotilor. Am vizitat muzee, monumente, moschee am urmarit meciurile de volei si fotbal ale liceului, am participat la un campionat de jocuri pe calculator, am ajuns inclusiv in marele bazar turcesc si bineinteles ca nu se ???? putea fara cateva cumparaturi. Activitatile au fost multe si diversificate, astfel incat, cu siguranta toata lumea a fost satisfacuta, iar despre plimbarile prin oras nici nu mai zic. Un oras superb cu inclinatii clare spre arhitectura otomana, care sigur fura priviri, oameni nemaipomeniti, si nu in ultimul rand, o gazduire pe cinste, atat din partea liceului, cat si din partea cazarii. Presupun ca nu e cazul sa mai detaliez cand spun ca am ramas cu o impresie placuta despre Istanbul si Turcia per general.