10 Nov 2018

Perspective in cariera

Saptamana europeana a competentelor profesionale din 5-9 noiembrie 2018, desfasurata la Liceul Tehnologic “Alexandru Ioan Cuza” sub denumirea de “Perspective in cariera”, a inclus urmatoarele activitati:

  • dezbaterea cu tema “Antreprenor vs angajat“ in data de 07 noiembrie. Cei 25 de elevi (dintre care 5 elevi de la Liceul Tehnologic “Dimitrie Leonida”) au argumentat pro si contra pentru pozitiile de antreprenor si angajat, tinand cont atat de competentele, personalitatea si interesele proprii, cat si de cerintele acestor pozitii. Activitatea a fost moderata de prof. Stere Mihai. Elevii au interactionat, si-au exersat abilitatile de comunicare si au demonstrat atitudine rationala.
  • promovarea proiectului Erasmus+ 2018-1-RO01-KA101-048486 “Metode inovative si bune practice pentru performanta in educatie”, printr-o sesiune de culegere de idei privind tehnici si metode de predare si invatare, inovative si creative pentru stimularea invatarii, in perioada 05-09 noiembrie. Tehnicile si metodele colectate vor fi incluse in brosura proiectului.